Nieuws

Onder de banner vindt u alle nieuws items die van belang zijn voor kittens en wanneer deze worden of zijn geboren. Als er toch nog vragen zijn dan zijn de gegevens te vinden in de contactpagina.

Op dit moment zijn er een aantal nestjes:
Zie hiervoor op de tab bij nestjes of via deze link.

Helaas hebben wij onze oudste poes (Maxime) van bijna 15 jaar op 9 November 2018 moeten laten inslapen. Het ging echt niet meer met haar en we wilden haar pijn en een moeilijke tijd besparen.
Ook op 9 November vonden wij zwangere Katja dood. Zij heeft een verdraaide baarmoeder gehad, waardoor de kittens dood zijn gegaan en zij dus teveel afvalstoffen heeft gekregen. Nog een week en ze zou gaan bevallen. Heel erg triest.

Op dit moment is onze floddertje Canmark Kallien chocolate tortie met wit (BLH h 03) erbij gekomen en ook Embery Queen (BLH a) (UA). Beiden een Brits Langhaar poesje. Ook zijn het poesje Veuger’s Zsa Zsa (BSH b) en katertje Wiskita’s Simply Red tabby spotted (BSH d 24) erbij komen. Ook binnenkort Veugers Davina (Brits Langhaar crème). Wat zullen alle jonkies het lekker samen hebben.

Onze andere Brits Langhaar poes Embery Ulla (BSH a) heeft een ander huisje gevonden en ook onze ex dekkater Kaïn is herplaatst.
Bovendien zal Kaitlinn na het krijgen van haar nestje worden gesteriliseerd en mag naar een nieuwe eigenaar. Het liefst met een kitten samen uit haar nest. Kaitlinn vindt een grote cattery niet heel fijn en is het liefst alleen of met een kind van haar.