Verzekering

Als u besluit om een kitten bij ons aan te schaffen dan voorzien wij u van veel informatie.

Wij verstrekken een adviesformulier dat gaat over voeding, entingen, sterilisaties en ook over verzekeringen. Wij raden de dierenverzekering aan van FIGO voor zeker het eerste jaar. Figo was voorheen Petplan.
Wij raden u aan om in ieder geval de site te bekijken en door te lezen. Er zijn goede voorzieningen en ook de declaraties en extra kortingen worden aangegeven.
Wij melden u in ieder geval aan bij Figo voor een maand gratis verzekering.
U krijgt van hen een mail of u wilt dat de verzekering wordt voorgezet. Wij raden aan om een jong kitten (tot zeker 1 jaar) deze verzekering af te sluiten om niet voor verrassingen komen te staan. Dit is ook voor ons belangrijk. Wij hebben dit ook opgenomen in ons adviesformulier en  het reserveringsformulier.
Als u besluit om na de maand gratis verzekering toch geen verzekering wil afsluiten voor een jaar kunnen wij als garantie op het kitten dit niet volledig garanderen.

Wij vergoeden dan alleen kosten aan u als de dierenartskosten, die normaal de verzekering dekt, niet worden gedekt tot een bepaald maximum. Na sterilisatie of castratie houdt de garantie op.

U kunt kiezen voor een aantal soorten verzekeringen en als op op de link klikt van Figopet dan komt u direct bij de verzekeringsmaatschappij terecht.

FIGO