Next Page

Cattery “Next Page”  is ontstaan, omdat we binnen de Brits Korthaar cattery “Evjana Anjero”  te maken kregen met ook de Brits Langhaar.
Wij vonden dat dit een nieuwe pagina in onze cattery was en daarom dus deze nieuwe catterynaam die alleen behoort bij de Brits Langhaar.
Al de voorwaarden van cattery Evjana Anjero zullen zeker ook voor Next Page gelden.

Onze dochter en schoonzoon beheren deze cattery en al de documenten van deze cattery worden door hen verzorgd.

Kris4113Wij hebben eerst Boerling’s Estate Kris in 2015 mogen aanschaffen. Hij is nu herplaatst. Hij had genoeg nestjes voortgebracht en mag nu genieten bij andere eigenaren van zijn pensioen.

Ulla-002

Verder is eind November 2017 ook een mooie nieuwe blauwe Brits Langhaar poes aan onze cattery toegevoegd. Haar naam is Ulla. Ze komt net als Sister (herplaatst), Aimee, Cindy en Kjeld uit de Oekraïne van een bevriende cattery. In de Oekraïne willen ze nog liever de kortharen, maar wij willen hun “afdankertjes” wel hoor. Weer een mooie verse lijn voor onze cattery. We zijn Alena en Victor dus erg dankbaar dat we haar mogen aanschaffen. Zij komt van Cattery Embery en we hebben haar zelf opgehaald in tegenstelling tot Sister en Kjeld die met een speciaal vrachtwagen transport zijn gekomen. Hopelijk groeit ze uit tot een mooie poes die ook voor de Brits Langharen in Nederland voor een verbetering kan zorgen.

Holly-20180609-0808

Holly is ons ook komen versterken. Zij is afkomstig uit eigen fok onder cattery Next Page. Ze is onder begeleiding van ons op een anders adres geboren. Haar vader is Kaïn van Essajo die wel bij ons aanwezig is. De poes is een directe nakomeling van onze cattery.
Ze is een hele aanhankelijke, knuffelige poes die geen vlieg kwaad doet.
We zijn zeer benieuwd hoe ze zal uitgroeien. In ieder geval is ze zeer speels en is eigenlijk vriendinnetje van alle katten. Ze is zeer gewenst in onze cattery. Op dit moment is Holly al herplaatst voor een cattery in België, omdat wij geen goede combinatie voor haar hadden op dat moment en haar dan te lang aan de pil moesten doen.

Fleurtje-20180609-0782

Ook is er onze Fleur nog. Zij is afkomstig uit Baarn, net als Madelief, en we waren direct verliefd op haar. Ze is een zeer uitzonderlijke poes met een mooie verdeling van de kleuren, maar ze is ook om op te eten zo lief. Ze kijkt altijd met een soort frons die haar juist aantrekkelijk maakt. Het is een zeer vredelievende en speelse poes die net als Holly met alle poezen vriendinnetje is. Ook weer een echte aanwinst. We zijn heel blij met haar. Doordat zij zeer slecht kon bevallen (veel complicaties) hebben we haar moeten steriliseren en is zij herplaatst.

Kalle 22-05-19

Kalle 22-05-19

Dan hebben we nog onze lieve Kalle Canmark. Een mooie Lilac met wit langhaar kater uit Baarn. Hij is een goedzak en hopelijk gaat hij dat ook doorgeven aan de kittens als hij groot genoeg is om te mogen dekken. Wij zijn erg blij met hem.

Als u interesse of vragen heeft dan kunt u met ons contact opnemen via onze contactpagina.