Next Page

Cattery “Next Page”  is ontstaan, omdat we binnen de Brits Korthaar cattery “Evjana Anjero”  te maken kregen met ook de Brits Langhaar. Wij vonden dat dit een nieuwe pagina in onze cattery was en daarom dus deze nieuwe catterynaam die alleen behoort bij de Brits Langhaar. Al de voorwaarden van cattery Evjana Anjero zullen zeker ook voor Next Page gelden. Wij werken ook samen met cattery Maxkabi (dochter) en cattery Essajo (Renate Peters).

Alice3873De Brits Langhaar poezen die wij op dit moment bezitten zijn Next Page Alice. Alice is een dochter van moeder Daantje en vader Yakim. Alice is uit het laatste nestje van Daantje geboren, waarna Daantje is gesteriliseerd. Zij woont bij onze dochter.
Alice is nog  jonge poes en heeft ondertussen al twee hele mooie nestjes voortgebracht. Alles hangt samen met shows, hoe ze uitgroeien en of ze al krols worden.
Meer info over Alice kunt u vinden op haar eigen pagina.

Bovendien hebben we nu een mooie Brits Langhaar kater bij in de kleur blauw. Deze werd ons door Rita Boerrigter gegund en wij kunnen hem dan ook voor alle aanwezige en toekomstige Brits Langhaar poezen gebruiken.

2016-10-08 Kris10Zijn naam is Kris en hij is een echte dondersteen. Wel heel erg lief, maar probeert elke keer weer een weg te vinden om naar de buren te gaan. De hele tuin is al behoorlijk afgebakend, maar elke keer weet hij weer een plek te vinden om maar één tuin verder te gaan. Dat wordt gelukkig steeds minder, want je wilt niet dat je kat wat oploopt. Nu is het helmaal afgezet en kan hij niet meer ontsnappen. Ondertussen al Champion en op voor zijn International Championship. Meer info over Kris is te vinden op zijn eigen pagina.

 

Verder is eind November 2017 ook een mooie nieuwe blauwe Brits Langhaar poes aan onze cattery toegevoegd.

Ulla-002

Haar naam is Ulla en binnenkort verschijnen de gegevens van haar op haar eigen pagina. Ze komt net als Sister en Kjeld uit de Oekraïne van een bevriende cattery. In de Oekraïne willen ze nog liever de kortharen, maar wij willen hun “afdankertjes” wel hoor. Weer een mooie verse lijn voor onze cattery. We zijn Alena en Victor dus erg dankbaar dat we haar mogen aanschaffen. Zij komt van Cattery Embery en we hebben haar zelf opgehaald in tegenstelling tot Sister en Kjeld die met een speciaal vrachtwagen transport zijn gekomen. Hopelijk groeit ze uit tot een mooie poes die ook voor de Brits Langharen in Nederland voor een verbetering kan zorgen.

Als u interesse of vragen heeft dan kunt u met ons contact opnemen via onze contactpagina.