Kittens

Regelmatig hebben wij nestjes van onze poezen.

Nest NP G4403 Nest EA DD4380 Nest NP G4401 Nest EA EE4334

Dimitri4246 Dikkie Dik4279 Didi Dawn4300 Dennis4230 Davy4204

In het verleden hebben wij ook de Black Silver tabbies gehad maar zo langzamerhand zijn de effen kleuren meer bij ons aanwezig. Wij hebben gemerkt dat de tabbies wat meer pit hebben dan de effen kleuren. Wij vonden het karakter van de effen kleuren wat beter bij ons passen om mee te gaan fokken. Nu hebben we wel weer tabbies, maar dan verschillende kleuren zonder het zilver.

Voor de effen gekleurde poezen hebben wij dan ook onze eigen effen katers die zorgvuldig zijn gefokt of aangeschaft. Op dit moment hebben wij zelf geen open tabby poezen meer maar is er op verzoek mogelijkheden genoeg in onze omgeving.
Onze dochter heeft op dit moment nog een jonge red tabby spotted met wit poes die eind van het jaar/begin volgend jaar een nestje mag hebben. Haar naam is Dauwke en is een dochter van onze Kain.

Een Brits Korthaar kitten geboren vanaf 01-01-2019 kost € 800,= en de Brits Korthaar blauw, de tabbies en de Brits Langhaar kitten geboren vanaf 01-01-2019 kost € 850,=.
Doordat de prijzen van de dierenartsen, droog- en nat voer, kattengrind en medicijnen steeds duurder worden zullen we genoodzaakt zijn de prijzen dan voor een kitten te verhogen. Dit proberen we ze laat mogelijk te doen en we zullen de gemiddelde prijs voor een kitten aanhouden.
Als u wilt weten waarom de prijs van een kitten zo is dan kunt u in de onderstaande link kijken wat ons een kitten kost, voordat deze uit de cattery naar de nieuwe eigenaar mag. Voor de langharen geldt dat er veel meer vachtverzorging en schoonmaken in de eerste 10 weken nodig is en dus veel meer tijd kost.

Kosten kitten.

Ulla-002   2015-10-04 Greven-847-KainBlauw kitten gescand

blauwe_kittens  Queeny    brits_langhaar

Als u nog vragen heeft dan kunt u ons bellen of mailen.
Zie hiervoor de “contact” pagina.