Verkoop

Wij vinden het heel fijn als de kittens die bij ons zijn geboren een heel goed nieuw en gezellig huisje krijgen. Wij houden natuurlijk ook zelf wel eens een kitten uit een nestje.
Als u besluit om een kitten van ons te willen aanschaffen dan zijn wij daar natuurlijk heel blij mee. U heeft goed nagedacht over de aanschaf van een kitten, maar er zullen vast wel heel veel vragen zijn waar u antwoord op wilt hebben. Wij zijn uiteraard blij als u vragen heeft, want dan kunnen wij hier proberen antwoorden voor te hebben. Het komt ook voor dat wij niet direct het antwoord weten, maar wij wel de wegen weten (via de kattenvereniging, collega cattery houders en dierenarts) om naderhand de vraag wel te kunnen beantwoorden. Wij hebben dan ook weer wat geleerd.
Een goed contact tussen ons en de nieuwe eigenaren vinden we erg belangrijk en wij zullen dan ook vragen voor u hebben.Wij kunnen dan een indruk krijgen van u als nieuwe eigenaar en waar het(de) kitten(s) kom(t)en te wonen. Het voelt voor ons het beste aan als er een persoonlijk contact is. Dit kan in eerste instantie via de telefoon, maar wij stellen het zeer op prijs als u ons regelmatig bezoekt. Wij vinden het absoluut geen probleem als u eerst een bezoek komt brengen, voordat u een kitten uitzoekt. U ziet dan gelijk waar de kittens worden geboren en hoe onze cattery er uit ziet en hoe de poezen en de katers zijn.

Als u besluit om een kitten bij ons te willen aanschaffen dan vragen wij wel een voorschot van € 500,= voor de reservering. Wij werken met een reserveringsformulier waarin een aantal belangrijke zaken staan aangegeven. Verder krijgt u een adviesformulier en een folder van de dierenverzekering mee van onze cattery hoe de kat het beste kan worden verzorgd, welk voer er moet worden gegeven en wat te doen als er wellicht medisch iets niet helemaal goed is. Ook staat hierin om te gaan met de vaccinaties en ontwormingen.

Nest A2 Next PageBlauw kitten gescand Nest EA DD4378

Als u het kitten komt ophalen voor de overdracht dan hebben wij  nog een koopcontract waarbij dan het restant van het afgesproken bedrag wordt betaald en waarin alle gegevens van ons, u en het kitten staan beschreven. Tevens zal nog eens aan u worden uitgelegd wat belangrijk is in de eerste paar weken dat het kitten bij u woont. Ook de informatie vanaf geboorte, totdat het kitten vertrekt, worden aan u meegegeven.
Totale kosten van een kitten bij ons is € 1100,=.

Voor fokkers gelden wel iets hogere prijzen. Dit staat vermeld in  het reserveringsformulier.

Al u interesse heeft dan kunt u contact opnemen. De gegevens vindt u in “Contact”.