Wachtlijst nesten

Als u graag een kitten van onze poezen zou willen dan is regelmatig contact gewenst.
Wij hebben al regelmatig mensen benaderd die op onze wachtlijst staan. Helaas komt het voor dat wij dan te horen krijgen dat er al een kitten is aangeschaft. Wij vinden dat natuurlijk voor de nieuwe eigenaren heel fijn, maar wij houden daar wel een nare smaak aan over. U als potentiële nieuwe eigenaar laat zich op onze wachtlijst plaatsen, omdat u daar een goed gevoel bij heeft.
Helaas als u dan een nieuw kitten heeft aangeschaft dan kunt u het niet opbrengen om ons even in te lichten. Wellicht vergeet u dit, maar wij hebben een plek voor u gereserveerd en zeggen tegen andere mensen die op de wachtlijst willen komen dan vaak nee. Als u dan geen moeite neemt om ons te bellen of te mailen dan is dat wel heel zuur.

Wij hebben daarom besloten dat als u op de wachtlijst wil komen te staan voor een kitten dat u in ieder geval contact heeft opgenomen met ons en dat u vooraf ons wil bezoeken om beide partijen een goed gevoel te geven. U ziet dan hoe het er bij ons toegaat met de huisvesting van de katten en ziet u daadwerkelijk al onze katten. Wij kunnen dan in ieder geval goed duidelijk maken hoe wij het fokken van de Brits Korthaar en Brits Langhaar zien en wat wij ervoor doen.

Helaas zijn wij genoodzaakt om deze beslissing te nemen en ook om de potentiële nieuwe eigenaren er zich ervan bewust te maken dat wij als fokkers er veel tijd in steken om een goede relatie met nieuwe eigenaren op te bouwen.

Zie voor gegevens de contactpagina.

Nancy en Evert Jan