Next Page

Cattery “Next Page”  is ontstaan, omdat we binnen de Brits Korthaar cattery “Evjana Anjero”  te maken kregen met ook de Brits Langhaar. Wij vonden dat dit een nieuwe pagina in onze cattery was en daarom dus deze nieuwe catterynaam die alleen behoort bij de Brits Langhaar. Al de voorwaarden van cattery Evjana Anjero zullen zeker ook voor Next Page gelden. Wij werken ook samen met cattery Maxkabi (dochter) en cattery Essajo (Renate Peters).

Wij hebben we nu een mooie Brits Langhaar kater bij in de kleur blauw. Deze werd ons door Rita Boerrigter gegund en wij kunnen hem dan ook voor alle aanwezige en toekomstige Brits Langhaar poezen gebruiken.

2016-10-08 Kris10Zijn naam is Kris en hij is een echte dondersteen. Wel heel erg lief, maar probeert elke keer weer een weg te vinden om naar de buren te gaan. De hele tuin is al behoorlijk afgebakend, maar elke keer weet hij weer een plek te vinden om maar één tuin verder te gaan. Dat wordt gelukkig steeds minder, want je wilt niet dat je kat wat oploopt. Nu is het helmaal afgezet en kan hij niet meer ontsnappen. Ondertussen al Champion en op voor zijn International Championship. Meer info over Kris is te vinden op zijn eigen pagina.

 

Ulla-002

Verder is eind November 2017 ook een mooie nieuwe blauwe Brits Langhaar poes aan onze cattery toegevoegd. Haar naam is Ulla. Ze komt net als Sister en Kjeld uit de Oekraïne van een bevriende cattery. In de Oekraïne willen ze nog liever de kortharen, maar wij willen hun “afdankertjes” wel hoor. Weer een mooie verse lijn voor onze cattery. We zijn Alena en Victor dus erg dankbaar dat we haar mogen aanschaffen. Zij komt van Cattery Embery en we hebben haar zelf opgehaald in tegenstelling tot Sister en Kjeld die met een speciaal vrachtwagen transport zijn gekomen. Hopelijk groeit ze uit tot een mooie poes die ook voor de Brits Langharen in Nederland voor een verbetering kan zorgen.

Holly-20180609-0808

Holly is ons ook komen versterken. Zij is afkomstig uit eigen fok onder cattery Next Page. Ze is onder begeleiding van ons op een anders adres geboren. Haar vader is Kaïn van Essajo die wel bij ons aanwezig is. De poes is een directe nakomeling van onze cattery.
Ze is een hele aanhankelijke, knuffelige poes die geen vlieg kwaad doet.
We zijn zeer benieuwd hoe ze zal uitgroeien. In ieder geval is ze zeer speels en is eigenlijk vriendinnetje van alle katten. Ze is zeer gewenst in onze cattery.

 

Fleurtje-20180609-0782

Ook is er onze Fleur nog. Zij is afkomstig uit Baarn, net als Madelief, en we waren direct verliefd op haar. Ze is een zeer uitzonderlijke poes met een mooie verdeling van de kleuren, maar ze is ook om op te eten zo lief. Ze kijkt altijd met een soort frons die haar juist aantrekkelijk maakt. Het is een zeer vredelievende en speelse poes die net als Holly met alle poezen vriendinnetje is. Ook weer een echte aanwinst. We zijn heel blij met haar.

 

 

Als u interesse of vragen heeft dan kunt u met ons contact opnemen via onze contactpagina.